Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Motor of e-scooter?

Motor of e-scooter?

Sharing is caring

Het gevoel van vrijheid, de momenten om ongelooflijke plaatsen te bezoeken, de lokale bevolking van dichtbij te ontmoeten, alleen te zijn op een eeuwige weg vanuit een afgelegen land, de kou te voelen, de zon die je gezicht verbrandt en de kracht van de wind die vecht met Jij. Om vriendschap te sluiten met de natuur en haar te leren respecteren. Al deze ervaringen maken me verslaafd aan deze manier van leven. Als je eenmaal op je fiets de weg op gaat, heb je het gevoel dat je alles hebt wat je nodig hebt. Je kunt jouw eigen dag plannen zoals jij wilt, je kunt overal en op elk moment stoppen voor een kopje koffie, een snack of gewoon om te genieten van een adembenemend uitzicht. Je kunt zelf de weg kiezen die je wilt bewandelen. Er is een volledig gevoel van vrijheid als je op de motor reist en er is geen plan. of koop een e-scooter Maastricht

Minimalistisch leven

Het leven op de weg op twee wielen leert je om minimalistisch te vertrekken. Je leert weg te gaan en blij te zijn met basisdingen. Je hoeft geen tijd te besteden om na te denken over wat je moet dragen, er zijn maar weinig opties. Hetzelfde als we het hebben over wat te eten. Je eet wat je in je kleine bagage zou kunnen meenemen of wat je onderweg tegenkomt. Je vergeet die stressvolle routine en je wordt een meer ontspannen persoon die van kleine dingen geniet. Je voelt de wind, de regen, de zon. Je kunt de vogels om je heen zien vliegen, vlinders, kangoeroes die voor je springen, zebra's, olifanten die je route oversteken of een beer die je begroet. Je kunt een pauze nemen onder mangobomen en je maag vol krijgen. Als je met de bus, auto of trein reist, mis je dit gevoel zeker. Als je op twee wielen reist, kun je overal stoppen om geweldige foto's te maken, je kunt gewoon de fiets stoppen, van het uitzicht genieten en wat foto's maken voor je herinneringen.

Afstappen van de hoofdwegen

We houden ervan om van de hoofdweg af te komen en in sommige zijwegen te gaan waar zelfs geen auto's beschikbaar zijn. Misschien worden die wegen niet aanbevolen in de reisgidsen, maar dat zijn genoeg interessante dingen. Op de belangrijkste toeristische aantrekkelijke plaatsen vind je niet wat je in de binnenwegen kunt vinden. Onthoud dat na de moeilijkste weg de beste ervaring komt.