Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Op stap in Maastricht, waar ga je eens een kijkje nemen?

Op stap in Maastricht, waar ga je eens een kijkje nemen?

Sharing is caring

Je hebt elkaar al jaren niet gezien en nu komt het er dan toch eens van. Jullie hebben afgesproken om weer eens lekker bij te gaan kletsen. Om het meteen maar goed aan te pakken hebben jullie afgesproken op het Vrijthof in Maastricht. Genoeg leuke gelegenheden om even wat te gaan drinken maar voor welke ga je nu kiezen?

Een keuze maken is niet altijd nodig

Je hoeft natuurlijk geen keuze te maken waar je naartoe gaat want je kunt ook gewoon een paar gelegenheden afgaan. Je bent niet verplicht om maar in 1 kroeg te blijven zitten. Als je naar kroegen Maastricht op zoek gaat dan zal je zien dat er echt tientallen zijn. Tussen al die kroegen zijn er ook vast wel waar jullie je op je gemak voelen. Eigenlijk heb je niet heel veel nodig want jullie zullen genoeg te bespreken hebben en dan telt alleen het drankje maar. De gezelligheid die maak je gewoon samen!

Lekker lunchen

Wil je samen gaan lunchen dan kan dat uiteraard ook. Genoeg eetgelegenheden te vinden. Er zijn ook een aantal lunchrooms te vinden in Maastricht waar ze een heerlijke menukaart hebben. Mocht je eens wat anders willen dan naar een lunchroom dan kan je er ook voor kiezen om naar high wine Maastricht te gaan. Je kunt daar een heerlijke wijn drinken maar daarbij ook wat hapjes bestellen. Tijdens een heerlijk hapje en drankje nog wat meer bijpraten en voor jullie het in de gaten hebben is zo een heerlijke dag alweer tot zijn einde gekomen.

Een dag als deze zou je wel vaker willen hebben en dat kan natuurlijk. Niet alleen in Maastricht kan je van deze geweldige kroegen vinden maar denk ook een aan Utrecht, Rotterdam, Delft en nog vele andere gezellige steden die je kunt bezoeken. Misschien is het wel leuk om eens een weekendje weg te gaan naar zo een heerlijke stad zodat je niet alleen maar gezellig bij kunt praten maar ook nog eens wat leuke bezienswaardigheden kan gaan bezoeken. Misschien een mooie tip voor een volgende keer?